Irenos Matijošaitienės ir Ovidijaus Vyšniausko dueto pasirodymas viename populiariausių projektų ilgai netruko, tačiau apkalbomis ir gandais buvo lydimas dar ilgai. Nors ponios Irenos vokalinės galimybės daug kam kėlė abejonių, tai jai nesutrukdė gauti milžinišką žiūrovų auditorijos palaikymą – ši pora buvo palaikoma neįsivaizduojamais kiekiais trumpujų žinučių ir skambučių.

Nors ir turėdama milžinišką žiūrovų palaikymą, duetas I.Matijošaitienės, išplatinusios pranešimą žiniasklaidai, iniciatyva pasitraukė iš projekto. Tada, prieš dvejus metus, I.Matijošaitienė rašė, jog iš projekto traukiasi dėl jos ir Ovidijaus Vyšniausko požiūrio į repeticijas neatitikimo. „Nepakankamai pasiruošusi ar abejojanti aš negaliu ir nenoriu dalyvauti“, - teigė verslininkė, kuriai pritrūko atsakingo dainininko požiūrio į repeticijas.

Vis dėlto dabar paaiškėjo, kad dueto keliai išsiskyrė ne tik dėl nesutapusio požiūrio į repeticijas. „Ovidijus išėjo girtas, turėjome išdainuoti dviem tonacijomis žemiau, nes man buvo paūmėjęs faringitas, - TV3 pokalbių laidoje „Kodėl?“, parodytoje pirmadienio vakarą, kalbėjo I.Matijošaitienė. - Buvo dar viena priežastis, bet jos tikrai nesakysiu, nes jei pasakysiu, Ovidijus labai negražiai atrodys prieš visą Lietuvą“.