Pirmasis iš SUV klasės atstovų – „EcoSport“ – Europoje pasirodys per artimiausius 18 mėnesių. Šis modelis jau yra parduodamas Indijos rinkoje. Europiečiams taip pat bus pasiūlytas perkurtas „Edge“ modelis, kuris kol kas siūlomas JAV rinkoje.

Šie du modeliai bus pardavinėjami kartu su „Kuga“, kuris Europoje yra antras pagal pardavimus kompaktinis SUV klasės visureigis po „Volkswagen Tiguan“.

Galingas ir sportiškas „Mustang“ Europą pasieks kai pasirodys naujos kartos modelis. Pirkėjams bus siūlomi kupė ir rodsterio automobiliai. Šiuo metu europiečiai, norintys įgyti „Ford Mustang“, turi jį gabentis iš JAV.

Šiemet JAV buvo pristatytas 2013-ųjų modelio „Ford Mustang“, kurio galingiausia versija „Shelby GT500“ turi 5.8 l darbinio tūrio variklį, pasiekiantį 662 AG. Šis galiūnas išvysto 325 km/val. greitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)