"Kauno diena" rašo, kad Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Pauliaus Kero įsitikinimu, viskas grįš į savas vėžes, kai Parodos gatve vėl kursuos viešasis transportas.

"Kai uždaroma tokia svarbi gatvė, visiškai išvengti nepatogumų neįmanoma", - mano jis. Kelininkai žadėjo, kad autobusai ir mikroautobusai rekonstruojama gatve galės važinėti jau rugsėjo 1-ąją, tačiau paskui atidėjo terminą iki rugsėjo 17 dienos.

"Iki tol siūlome įmonėms pusvalandžiu paankstinti arba pavėlinti darbo laiką, nes didžiausias srautas rytais būna nuo 7.40 val. iki 8.10 val.", - teigė P.Keras.

Su pasiūlymu sutiko Kauno technologijos universitetas, kur studentai, dėstytojai ir administracijos darbuotojai dabar darbą pradeda 8.30 val.

J.Jablonskio gimnazija pasiūlymą atmetė ir pamokos ten ir toliau prasideda 8 vai., kai mašinų srautas šalia mokyklos yra pats intensyviausias. Be to, pasak dienraščio, eismą dar trikdo tėvai, atvežę savo atžalas į pamokas ir sustoję jas išleisti judrioje gatvėje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)