Jam reikės perduoti estafetę irkluotojui Mantui Atmanavičiui, bet prieš tai G. Orlovas turės kirsti du kalnų slėnius su nusileidimu ir dar įveikti bėgimo atkarpą.

Ne mažiau tikslumo reikalaus ir paskutinis nusileidimas stadione, apsuptame aukštų eglių. Visi parasparnių rungties sportininkų nusileidimai šiame stadione sukelia daug įspūdžių. Pasak G. Orlovo, ši užduotis jam nebus techniškai nesudėtinga, o daugiau jėgų pareikalaus bėgimo užduotis.

Po skrydžio parasparniu estafetę perims pats geriausias Lietuvos baidarių slalomo irkluotojas M. Atmanavičius. Šiam sportininkui tik viena klaida atrankos varžybose neleido dalyvauti šių metų Londono olimpinėse žaidynėse.

M. Atmanavičius nuo gegužės mėnesio koregavo savo treniruočių planus ir ruošėsi specialiai šioms varžyboms. Lietuviui ne tik teks nuplaukti 8 km kalnų upe, įveikiant nepriekaištingos slalomo technikos reikalaujančias užduotis, bet jo laukia ir 5 irklavimo prieš srovę atkarpos, kurios labai sekina sportininkus. M. Atmanavičiaus tikslai šioje rungtyje - nenusileisti tituluotiems sportininkams ir finišuoti pirmame penkete.

Paskutinė estafetės rungtis teks kalnų dviračių sportininkui Andrejui Dolgovui. Jis yra 2011 metų Lietuvos MTB kroso čempionas, Lietuvos rinktinės kalnų dviračiais narys bei daugkartinis maratonų ir plento varžybų nugalėtojas.

Kviečiame visus palaikyti mūsų sportininkus - „S-Sporto“ komandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)