Nors į Atėnus J. Mačiulis nuskrido kone prieš dvi savaites, jis dar neturėjo laiko nuvykti iki didžiausios Graikijos sostinės įžymybės Akropolio - ant kalvos dūlančių buvusios tvirtovės griuvėsių. Tik penktadienį 27-erių metų 198 cm ūgio puolėjas persikraustė į klubo jam skirtą namą ir netrukus laukia atvykstant šeimos.

Superklubu vadinamas „Panathinaikos“ sezoną pradės pasikeitęs: po 13 metų darbo iš komandos pasitraukė serbų treneris Željko Obradovičius, išėjo daugelis žaidėjų. Prie „Panathinaikos“ klubo vairo stojo buvęs Atėnų „Peristeri“ ekipos treneris Argiris Pedoulakis.

„Ir „Panathinaikos“, ir aš turime šio to bendra: klubas pradeda naują savo istorijos etapą, o aš po sunkios traumos pradedu naują karjeros etapą“, - „Lietuvos rytui“ sakė 9 mėnesius dėl sunkios kryžminių raiščių traumos nežaidęs ir tik pastarojo sezono pabaigoje į aikštę grįžęs puolėjas.

„Milano klubas manimi tikrai nesidomėjo - bent jau aš nieko apie tai nežinau. Sienos komanda mažino biudžetą, būrė naują komandą. „Montepaschi“ tikrai manimi domėjosi, tačiau neradome bendro sprendimo. Mūsų pokalbiai buvo paviršutiniški: jie pasiūlė, pasakiau, kad pagalvosiu, o paskui atsirado geresnis „Panathinaikos“ pasiūlymas, ir viskas.

„Panathinaikos“ - kitokio lygio klubas, Atėnai - didesnis miestas už Sieną, čia yra daugiau ką veikti. Be to, Graikijos čempionatas tikrai stiprus, bet kelionių nėra daug, nes nemažai komandų žaidžia Atėnuose. „Montepaschi“ turi daug privalumų - nereali atmosfera, viskas gerai organizuota. Tačiau mano sprendimą lėmė ne viena priežastis“, - apie savo apsisprendimo motyvus „Lietuvos rytui“ sakė J. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)