438 kvadratinių metrų raudonų plytų blokuotas trijų aukštų namas parduodamas kartu su dabartine nuomos sutartimi devynių metų ir devynių mėnesių laikotarpiui, pradedant nuo 2009 metų rugsėjo 1 dienos. Dabartinė nuomos kaina – 204 tūkst. eurų (704 tūkst. litų) per metus (sutartyje numatyta galimybė savininkui nutraukti ją po keturių metų ir devynių mėnesių nuo jos įsigaliojimo, prieš tai nuomininką įspėjus mažiausiai prieš devynis mėnesius).

Kas bus šiame pastate toliau, priklausys nuo pirkėjo, tačiau agentai tvirtina, kad visiškai nesunku jį vėl paversti šeimai skirtu penkių miegamųjų namu. Be dviejų įspūdingų raudonu kilimu išklotų tarpusavyje sujungtų priimamųjų, šiuo metu šiame pastate yra aštuoni kabinetai, laukiamasis, virtuvė ir poilsio kambarys su durimis į vidiniame kieme įsikūrusį nemažą sodą.

Belieka laukti ir stebėti, kaip „Sherry FitzGerald“ organizuos pastato apžiūrėjimus, o gal pavieniai pinigingi pirkėjai bus įleidžiami pro elektroninius vartus tik atėjus vakarui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)