Produktai:
600 gramų šviežios žuvies filė,
1 vidutinio dydžio morka,
1 ropė,
20 gramų petražolių šaknų,
2 rauginti agurkai,
5 rauginti grybai,
80 gramų aliejaus,
juodųjų pipirų grūdelių,
lauro lapas,
druska.
Kaip gaminti:
1. Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
2. Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.
3. Grybus smulkiai supjaustykite.
4. Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.
5. Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.
Skanaus!