Produktai:

600 gramų šviežios žuvies filė,
1 vidutinio dydžio morka,
1 ropė,
20 gramų petražolių šaknų,
2 rauginti agurkai,
5 rauginti grybai,
80 gramų aliejaus,
juodųjų pipirų grūdelių,
lauro lapas,
druska.

Kaip gaminti:

1. Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.

2. Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.

3. Grybus smulkiai supjaustykite.

4. Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.

5. Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)