„Investicijos grįžta į Vilnių ir šio svarbaus pasaulinio vardo atėjimas į Lietuvos sostinę paskatins kitų garsių vardų susidomėjimą Vilniumi. „Kempinski“ viešbutis sukurs mažiausiai 65 naujas darbo vietas“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

„Kempinski Hotel Cathedral Square“ vadovas N. Attardas teigė nekantriai laukiantis viešbučio atidarymo ir galimybės pasiūlyti miesto svečiams aukštos klasės paslaugas.

„Esu nustebęs ir kartu džiaugiuosi tuo, kaip profesionaliai dirba lietuviai. Naujausiuose mūsų viešbučio tinklo kataloguose jau puikuojasi ir Vilniaus viešbučio aprašymas, tampame vieni iš nedaugelio siūlančių penkių žvaigždučių kambarius regione“, - sakė N.Attardas.

Sostinės taryba praeitais metais priėmė sprendimą, kuriuo Vilniuje taikomas mažesnis nekilnojamojo turto mokestis mieste veikiantiems viešbučiams ir kavinėms. NT mokestis sumažėjo nuo 0,8 iki 0,5 proc.

DELFI anksčiau skelbė, kad į prabangiausio Lietuvos viešbučio vardą pretenduojančio „Kempinski“ atidarymo data buvo keista ne kartą. Buvo skelbta, kad svečių jis lauks 2010 m. Pernai liepą pasirodė pranešimas, kad atidarymas atidėtas dar metams

Viešbučio pastate, įsikūrusiame prie Universiteto ir L. Stuokos-Gucevičiaus gatvių sankryžos, dar XX a. pradžioje veikė viešbutis. Sovietmečiu šiame pastate buvo Centrinis miesto telegrafas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)