Lietuvos paplūdimio tinklinio mėgėjų čempionato nugalėtojams atiteko 1000 Lt pagrindinis prizas.

Mažajame finale rokiškėnai Ignas Žeronas ir Rytis Narbutas rezultatu 2:0 įveikė kraštiečius Tomą Mekšėną ir Laimoną Pūriuškį. Finalo etapo bei regioninių turnyrų prizininkai buvo apdovanoti paplūdimio tinklinio atributika.

Varžybose sostinėje dalyvavo komandos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Rokiškio, Tauragės, Ukmergės, Kelmės ir Lazdijų rajonuose vykusių turnyrų. Visą vasarą regioninės varžybos vyko keliais etapais, kurių metu buvo skaičiuojami turnyrinės lentelės taškai.

„Pastaruosius kelerius metus mėgėjų varžybų lygis nuolat kyla, tai siejame su kryptingu darbu populiarinant paplūdimio tinklinį“, - sakė Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Anot jo, birželio mėnesį prasidėjusio čempionato metu savo jėgas paplūdimio tinklinio aikštelėje išbandė apie 240 komandų.

„Geriausios mėgėjų čempionato komandos tikrai jau dabar galėtų varžytis Lietuvos pirmenybėse. Po puikios vasaros, kuri subūrė tiek paplūdimio tinklininkų, nežadame sustoti ir žiemą toliau organizuosime mėgėjų turnyrus uždaroje arenoje Vilniuje“, - teigė M. Vasiliauskas.

Lietuvos paplūdimio tinklinio mėgėjų čempionatas – tai Lietuvos tinklinio federacijos ir rėmėjų pirmąsyk organizuojamos ištisus metus vykstančios atvirosios varžybos, kurios sujungia įvairiuose mūsų šalies kampeliuose vykstančius turnyrus į vieną bendrą čempionatą. Varžybų tikslas – populiarinti paplūdimio tinklinį ir suteikti progą pajėgioms mėgėjų komandoms pasivaržyti tarpusavyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)