Ji mano, kad santuokos sėkmės paslaptis - abiejų partnerių laisvė, net nepaisant to, kad ji, kaip ir dauguma italių, be galo pavydi.

Mes galėjome pasigrožėti nuostabiąja Monica „Dolce & Gabbana“ 2012 metų pavasario/vasaros kolekcijos reklamos kampanijoje. Be to, ji tapo naujos „Dolce & Gabbana“ makiažo kolekcijos veidu. Lūpų dažų liniją iš šios kolekcijos italų stilistai paskyrė jai, pavadinę „Monica Lipstick Collection.“ Ar tai - ne geriausias jos neblėstančio grožio įvertinimas?

Beje, būtent lūpų dažai yra Monicai moteriškumo esmė, juk, jos įsitikinimu, moteriškumas - tai „dažyti lūpas ir būnant aštuoniasdešimties, kaip darė mano gražioji močiutė“. Tačiau Monica žvelgia į save ganėtinai kritiškai, tikindama, kad idealus grožio įsikūnijimas neegzistuoja.

O dar jai patinka jos žymiosios linijos, ir ji niekuomet nesistengė įtilpti į 90-60-90 standartus: „Mano kūnas nėra tobulas, ir mane tai visai tenkina, aš niekada nekovojau su savimi. Niekada nenorėjau būti liesa, priešingai, niekada nesupratau šio grožio kanono. Tikriausiai būtent standartų atsisakymas padaro tave įdomesnę... Kad ir kaip būtų, aš nesu ideali, aš esu gudri.“

Santuokos sėkmės paslaptis - partnerių laisvė

„Gudrioji“ Monica laiminga santuokoje su Vincentu Casseliu jau trylika metų, nepaisant to, kad jie daug laiko praleidžia atskirai - ir dėl darbo, ir dėl asmeninio noro. Jų santuokos pagrindas - absoliuti laisvė. Jie laisvi rinktis gyvenamąją vietą, net toli vienas nuo kito, nesimatyti ilgą laiką, neskambinti vienas kitam kasdien, neturėti daug bendrų draugų.... nepaisant žymiosios italės pavyduliavimo.

Štai aktorės šeimyninio gyvenimo ir kantrybės pamoka: „Nežinau, kodėl su Vincentu, ir kiek laiko tai truks. Santykiai tarp dviejų žmonių niekada nėra statiški, jie keičiasi, kaip keičiasi ir patys žmonės, ir niekas negali žinoti, kuo baigsis jų istorija. Santykiai vystosi kiek gali, aš netikiu strategijomis ir šeimynine terapija. Manau, kad vienintelė meilė, kuri trunka visą gyvenimą - tai meilė vaikams.“

Monicos manymu, „jei esi mylimas vaikas, vėliau gyvenime tai padeda nugalėsi sunkumus. Buvau labai mylima ir niekada to nepamiršiu. Todėl mano dukros visada šalia manęs.“ Juk savo dukroms M. Bellucci - ne aktorė, o visų pirma mama, „su pajuodusiais paakiais ir nesušukuotais plaukais.“ „Jos neįpratusios matyti manęs išsidažiusios ir išsipuošusios, todėl kai apsirengiu elegantiškai, jos žiūri į mane lyg norėdamos paklausti: „Kurgi čia išsiruošei?“

Monica, kaip tipiška italė mama-tigrė, budriai saugo savo dukteris - Devą ir Leoni - nuo paparacių dėmesio. Ir labai nemėgsta skirtis su vaikais, kai išvažiuoja į filmavimus, priešingai, stengiasi jas imti kartu, „ypač mažąją, kadangi jei jai pasakysiu, kad mama išvažiuoja dirbti, ji manęs nesupras.“

Nuolatos keliaudamos, dukros auga poliglotės: vyresnioji Deva kalba jau keturiomis kalbomis - italų, prancūzų, anglų ir portugalų. M. Bellucci akiratyje - Brazilija, kur vyksta filmavimas juostos, kurioje ji - pagaliau - filmuosis su Vincentu.

Taip pat italės planuose - į teatrą perkelti žymius Sophios Loren ir Marcello Mastroianni vaidmenis: Mikele Placido pasiūlė jai dalyvauti teatriniame filmo „Neįprasta diena“ perdirbinyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)