Pastebėdamos ir analizuodamos kai kuriuos vyro elgesio ypatumus, galite nustatyti, ar jis rimtai žvelgia į jus, rašo DELFI.ua.

Jei anksčiau bendraujantis ekstravertas jūsų akivaizdoje tampa uždaras ir neryžtingas, arba jei anksčiau neryžtingas vyras jūsų akivaizdoje ima pasakoti anekdotus ir visokeriopai atkreipti į save dėmesį, galima pasakyti, kad vyras jaučia jums simpatiją. Jis keičiasi, kad sudomintų jus savo elgesiu.

Jei bendroje kompanijoje jūs imate kažką pasakoti ir atsiduriate dėmesio centre, o jis tuo metu nuolat kažką taisosi - drabužius, plaukus, kitaip tariant, bando išsiskirti iš bendros masės - tai požymis, kad jūs jam labai simpatiška. Nesąmoningai jis nori atrodyti patrauklus būtent jums.

Jei kalbėdamas su jumis jis stengiasi priartėti minimaliu atstumu, tai yra, nori sumažinti „komforto zoną“, tai dar vienas aiškios simpatijos pavyzdys. Jam norisi artimesnių santykių.

Jei susitikus jis paspaudžia jums ranką, suspausdamas tarp savo dviejų delnų, jei taikosi netyčia jus priliesti - tai signalas, kad jis jums neabejingas. Jis nori tapti jums artimesnis.

Jei kalbėdamas su jumis vyras nesistengia paslėpti delnų, tai byloja apie jo nuoširdumą.

Jei būdamas su jumis vyras plačiai išskečia rankas, remdamasis į sofos ar kėdės atkaltę, tai reiškia, kad jis nori jus apkabinti.

Jei matydamas jus jis ranką uždeda ant klubo arba užkiša didįjį pirštą už diržo, tai byloja apie seksualinį susidomėjimą. Jis demonstruoja savo vyrišką patrauklumą ir nori atkreipti jūsų dėmesį į save.

Esti požymių, pagal kuriuos galima tiksliai sužinoti, kad vyras jums abejingas ir jo dėmesys jums - tik galantiškumas. Pvz., jei kalbėdamasis su jumis jis laikosi atstumo, kasosi nugarą ar ausį, tai byloja, kad jūs jam nuobodi.

Įdėmiai stebėkite savo vyriškį. Kūno kalba gali išduoti daug jo paslapčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (489)