Jei jūs – Ugnies ženklas (Avinas, Liūtas, Šaulys)

Jei norite sumažinti savo sielvartą, neužgniaužkite emocijų ir gyvenkite kiek galima aktyviau. Jei po išsiskyrimo jaučiate pyktį, apie tai pasikalbėkite su draugais ar psichologu. Užgniaužtas pyktis gali pakenkti jūsų meilės santykiams ateityje.

Būkite aktyvus, sportuokite. Fizinis krūvis padės atsikratyti neigiamų emocijų ir susitaikyti su nauja realybe.

Jei jūs – Oro ženklas (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis)

Jūsų sielvartą veiksmingiausiai pagydys bendravimas su žmonėmis. Su neigiamomis emocijomis jūs susidorojate apie jas kalbėdami, todėl pasirūpinkite, kad jus nuolat suptų geri draugai, artimieji ir supratingi bendradarbiai.

Nusiraminsite ir sulaukęs atsakymų, kodėl atsitiko taip, kaip atsitiko. Šis žinojimas pagreitins gijimo procesą. Kuo daugiau laiko praleisite apsuptas žmonių, tuo greičiau susitaikysite su tuo, kas įvyko.

Jei jūs – Žemės ženklas (Tauras, Mergelė, Ožiaragis)

Žemės ženklai nėra linkę rodyti emocijų, tad jiems patariama jas išreikšti kitais būdais, pavyzdžiui, sportuojant.

Jūs esate iš prigimties praktiškas, todėl susitelkite ties karjera ir piniginiais reikalais. Nauji tikslai sukurs stabilumo pojūtį ir primins, kad gyvenime, be meilės, yra ir kitų dalykų.

Jei jūs – Vandens ženklas (Vėžys, Skorpionas, Žuvys)

Jūs esate labai jautrus, jums reikia pabūti vienam, pamąstyti ir išsiverkti. Leiskite sau patirti savo emocijas. Apsilankykite SPA centre, pagulėkite raminančioje vonioje.

Iškart po išsiskyrimo šalia norėsite matyti tik pačius artimiausius žmones. Neskubinkite savęs bendrauti su kitais žmonėmis – palaukite, kol jausitės tam pasirengęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)