Figūrą apgulantis švarkas sukuria aiškią pečių liniją, išryškina taliją ir rankas. Prie figūros pritaikytos kelnės pabrėžia kojas ir paryškina taliją. Atrodo provokuojančiai? Veikiau elegantiškai. Ir nesigėdykite naudoti vyriškų aksesuarų – kaklaskarių, skrybėlių, laikrodžių su plienine apyranke.

Emporio Armani

Ko ieškoti:

1. Optimalus variantas – klasikinio stiliaus kelnių kostiumas. Tai gali būti jūsų dalykinio garderobo pagrindas.

2. Kai renkatės palaidines, taip pat nebijokite lakoniškų vyriško stiliaus modelių. Jos puikiai tinka ir prie kelnių, ir prie sijonų.

3. Iš vyriškų aksesuarų galima rinktis kaklaskares, kaklaraiščius, rankogalių sąsagas. Visa tai tinka ne tik prie griežtų medvilninių marškinių, bet ir prie šilkinių palaidinių.

Ko vertėtų atsisakyti:

1. Pagrindinė moterų daroma klaida – vyriško garderobo „pritempimas“ prie moteriško įvaizdžio. Kitaip tariant, jeigu pasirinkote kelnių kostiumą, prie jo netiks pernelyg moteriška romantiškų garbanų šukuosena ar ryškus makiažas. Taip sugriaunate įvaizdžio harmoniją. Eikite iki galo – plaukus lygiai sušukuokite, akcentuokite arba akis, arba lūpas.

2. Venkite dukslių kvadratinių švarkų. Jie išdarko figūrą!

3. Stebėkite kostiumo proporcijas. Plačios trumpokos kelnės – tai neskoninga.

4. Nesistenkite atrodyti visiškai kaip vyras. Atrodysite grubiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)