Japono Hideaki Hamada parodoje „Haru and Mina“ įamžinti jo paties vaikų kasdienybės džiaugsmai bei japoniškos šeimos gyvenimo subtilybės. Pradėjęs fotografuoti dar vidurinėje mokykloje, rimčiau fotografija menininkas susidomėjo gimus pirmajam sūnui.

„Vaikai visuomet veikia daugiau negu galiu tikėtis. Įkvėpimas ateina būtent iš tokio jų elgesio. Nors kai kurias nuotraukas apmąstau iš anksto, dauguma kadrų, kuriuose įamžinu savo vaikus, atvaizduoja juos tokius, kokie jie yra realybėje. Jų ekspresyvūs veidai sukuria fotografijas, į kurias mums niekada neatsibosta žiūrėti“, - sako fotografas Hideaki Hamada.

Ši fotografijos paroda – tai penktą kartą organizuojamo festivalio „nowJapan“, kuriame pristatoma modernioji, populiarioji ir tradicinė japonų kultūra, dalis. Festivalio dalyviai susipažinti su fotografu iš Japonijos turės galimybę rugpjūčio 18 d. Kongresų rūmuose. Fotografo kelionę į Lietuvą remia Japonijos fondas.

Apžiūrėti parodą bus galima rugpjūčio 4–31 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją