Beveik 60 proc. skaitytojų teigė, kad jų piniginėje nėra grynųjų, o tik mokėjimo kortelės. Tiesa, jiems reikėtų pasirūpinti PIN kodo saugumu - kaip tai padaryti, galite sužinoti čia.

Todėl nekeista, kad rinkdamiesi kuo mokėti - kortele ar grynaisiais – dauguma (53 proc.) rinkosi korteles, nors grynųjų šalininkų taip pat netrūko (47 proc.)

Iš apklausų aiškėja, kad populiariausia nešiotis iki dviejų kortelių – vieną arba dvi korteles turi atitinkamai 38 ir 34 proc. apklausoje dalyvavusių skaitytojų. Daugiau kortelių - tris arba keturias - turi kas šeštas ir kas aštuntas apklaustasis.

Kiek anksčiau DEFLI kalbinti finansininkai teigė, turimų kortelių skaičių lemia poreikiai. Svarbu juos aiškiai įvardinti – kreditas, lojalumo programas, išlaidų kontrolė, atsiskaitymo internetu galimybės, identifikaciją ir kt. – ir pagal tai rinktis kortelių skaičių ir jų tipą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)