Mojuodama rakete, emocijas garsiai reiškia ir Serena Williams – tenisą žaidžiantys stipriosios lyties atstovai žymiai santūresni. Specialistai atliko apklausą, kurios rezultatai akivaizdžiai atskleidė: moterys balsingesnės ne tik teniso kortuose, bet ir miegamajame, rašo „The Daily Mail“.

Iš viso apklausoje dalyvavo 1 tūkst. 171 žmogus (566 moterys ir 605 vyrai). 94 proc. apklaustųjų dailiosios lyties atstovių prisipažino, jog sekso metu emocijas reiškia žymiai garsiau nei jų antroji pusė. Net 70 proc. apklausoje dalyvavusių stipriosios lyties atstovų sutinka su teiginiu, jog jų mylimosios lovoje triukšmingesnės.

Vienas apklausos, kuri buvo atlikta sekso prekių pardavėjas internete lovehoney.com užsakymu, dalyvis atsakė: „Seksas labai primena tenisą Vimbldone, moterys kelia žymiai didesnį triukšmą“.

Sekso ekspertė Tracey Cox teigia, jog mokslinių paaiškinimų, kodėl sekso metu moterys emocijas reiškia garsiau nei vyrai, nėra.

„Tai labai individualu. Kai kurie žmonės per koncertus rėkia taip, jog atrodo plaučiai plyš. Tuo tarpu kiti net ir metalo muzika mėgaujasi tylėdami. Ir tai visai nereiškia, jog jie nepatiria malonumo“, - mano sekso reikalų specialistė.

T. Cox teigimu, kita priežastis gali būti ta, jog moterų orgazmas intensyvesnes nei vyrų. Arba moterys tiesiog labiau įpratusios juos vaidinti - prisiminkime aktorės Meg Ryan heroję garsiojoje scenoje iš filmo „When Harry Met Sally“.

„Viena teorija gali skambėti taip – moterys statistiškai dažniau nei vyrai simuliuoja orgazmą, todėl galbūt jos jaučia pareigą pateikti akivaizdžių įrodymų, jog joms gera? Kad ir kaip ten bebūtų, turime atsikratyti stereotipo, jog kuo garsiau miegamajame žmogus reiškia emocijas, tuo didesnį malonumą jis patiria. Triukšmingumas visai nesusijęs su seksualumu. Tačiau bet kokiu atveju miegamajame gaunamas atsakas – būdas bendrauti su partneriu, o tai yra gerai“, - mano T. Cox.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)