Garsiam aktoriui taip pat buvo padovanotas vienas orlaivio angaras ir autobusas, pavadinimu „Silver Screen“, kuriame, T. Cruise`o prašymu, buvo įrengtas stalčius šlepetėms, kad žmonės nevaikščiotų kilimu su purvinais batais.

Taip pat pranešama, kad T. Cruise`as ir Katie Holmes savo skyrybų kovoje paskelbė paliaubas ir kad advokatai mėgina parengti susitarimą, pagal kurį poros dukra Suri iš pradžių gyventų su motina.

Teigiama, kad tiek 50 metų T. Cruise`as, tiek 33 metų K. Holmes trokšta išvengti teismo ir kad jų advokatai jau kelias dienas už uždarų durų veda privačias derybas.

Birželio 28 dieną Niujorke padavusi skyrybų prašymą, K. Holmes reikalavo, kad 6 metų Suri globa būtų skirta tik jai. Daug kas manė, kad T. Cruise`as mėgins perkelti bylą į Kaliforniją, kur jis turėtų daugiau galimybių užsitikrinti bendrą vaiko priežiūrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)