Tai - Malmė (Malmö), įveikusi kitą kandidatą - Stokholmą.

„Tai tikrai nebuvo paprastas sprendimas. Pasirinkome Malmę, nes ten puiki infrastruktūra ir turime gerą patirtį organizuojant ten nacionalinę Švedijos atranką", - sprendimą pakomentavo kitų metų konkurso Švedijoje prodiuseris Martin Österdahl.

„Dabar pradedame darbus, kad vienas iš didžiausių muzikinių šou Europoje būtų neįtikėtinas. Žinoma, mes labai didžiuojamės ir esam laimingi šiandien", - sakė Malmės miesto meras Ilmar Reepalu.

Malmė yra trečias pagal didumą miestas Švedijoje ir vienas iš didžiausių Skandinavijoje. „Eurovizija" šiame mieste vyks nebe pirmą kartą - čia konkursas organizuotas prieš du dešimtmečius.

Planuojama, kad „Eurovizijos" konkursas vyks Malmės arenoje, kurioje telpa 15 500 žiūrovų. Būtent šioje arenoje nuo 2009-ųjų vyko nacionalinės Švedijos atrankos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)