Kitur skaičiau, kad kai pro paakių odą prasišviečia mėlyni kapiliarai, juos reikia "mankštinti" - pašaldyti su ledo kubeliu, o iškart po to pašildyti su šiltame vandenyje laikyta skiautele. Kuris patarimas teisingesnis? Gal yra kokių nors dar patarimų tokiai odai, be to kad vartoti nemažai vitamino C, ką jau žinau?

Atsakymas. Visi patarimai sąlyginai teisingi. Svarbiausia - jų laikytis.

Laba diena, kaip būtų galima sumažinti/panaikinti išsiplėtusias veido poras?

Atsakymas. Visiškai panaikinti išsiplėtusių porų neįmanoma, tačiau naudojant tam tikras priemones, galima sumažinti jų dydį jas „sutraukiant“.

Išvaliusi odos poras, naudojant pilingą ir valančią kaukę (galima naudoti purvo kaukę, kuri ne tik valo, bet ir sutraukia poras), po to nuvalykite vatos diskeliais, sudrėkintais sutraukiančiu poras toniku, patepkite kremu. Šią procedūrą galima atlikti 1 - 2 kartus per savaitę. Poras sutraukiantis poveikis trumpalaikis.

Sutraukiantį poras toniką galima naudoti kasdien. Taip pat yra kremų, į kuriuos įeina medžiagos, turinčios savybes sutraukti poras, pvz., agaro rūgštis. Jie naudojami tik tose veido zonose, kur yra išsiplėtusios poros.

Norint didesnio poveikio, reikėtų apsilankyti kosmetologinėms procedūroms, tai galėtų būti procedūros su vaisių rūgštimis, mikrodermabrazija (šlifavimas lazeriu leidžia pastebimai sumažinti odos poras) ir kt.

Kiek kartų per metus galima daryti veido valymą?

Atsakymas. Higieninio veido valymo atlikimo dažnumas priklauso nuo veido odos tipo ir odos problemų. Paauglystėje veido valymas gali būti atliekamas kartą per 1-2 mėnesius. priklausomai nuo odos būklės. Neturint didelių problemų su oda, užtenka dviejų kartų per metus (kas pusę metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)