"Įmonės, su savo produktais dalyvaudamos parodoje "Pret a porter Paris", turės puikią galimybę surasti naujų verslo partnerių, potencialių pirkėjų, skatins aprangos pramonės eksportą ir tinkamai reprezentuos Lietuvoje gaminamą produkciją", - teigiama Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos pranešime spaudai.

Paryžiuje rengiamoje parodoje savo prekių ženklus pristato pagrindiniai drabužių gamintojai iš viso pasaulio. Šios parodos išskirtinis bruožas - glaudus jos dalyvių ir ekspertų bendradarbiavimas analizuojant, aiškinant ir padedant suprasti paskutines rinkos tendencijas bei jų socialines ir kultūrines šaknis.

2004 metų rugsėjo 3-6 dienomis įvykusioje parodoje dalyvavo 1,2 tūkst. dalyvių iš 46 šalių, joje demonstruota 16 kolekcijų. Parodą aplankė 43 tūkst. lankytojų bei 1,1 tūkst. žurnalistų. 44 proc. lankytojų buvo iš Europos Sąjungos šalių, JAV, Kanados bei kitų valstybių. 28 proc. visų lankytojų - didmeninės prekybos atstovai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją