Net 30 proc. respondenčių prisipažino: karštos glamonės paplūdimyje su išvaizdžiu nepažįstamuoju – gerų atostogų rodiklis, skelbia „The Daily Mail“.

Norite tikėkite, norite ne, tačiau net 10 proc. apklaustų bričių prisipažino, jog per savaitę trunkančias atostogas kur nors užsienyje jos permiega su mažiausiai penkiais nepažįstamaisiais. 48 proc. respondenčių vienos nakties nuotykių ieško naktiniuose klubuose ir baruose.

Apklausą atliko pažinčių svetainė „MissTravel.com“, joje dalyvavo 30 tūkst. bričių. Joms buvo užduota dešimt klausimų apie įpročius atostogų metu.

Komentuodamas apklausos rezultatus, svetainės vadovas Brandonas Wade'as sakė: „Akivaizdu, jog moterys sekso prasme tapo žymiai laisvesnės. Vos tik apsirengia maudymosi kostiumėlį ar išvyksta į kitą vietą, į galvą pradeda lįsti įkyrios mintys apie seksą. Tai jokia naujiena, taip buvo senų senovėje – kelionės yra labai stiprus afrodiziakas.

Kelionė supurto nusistovėjusį gyvenimo ritmą ir visus, ne tik moteris, skatina ieškoti pikantiškų nuotykių. Beveik kas trečia mūsų apklaustoji prisipažino mylėjusis paplūdimyje – atrodo, jog per atostogas taip elgtis visiškai natūralu, kai sutinki patrauklų žmogų. Tačiau esu įsitikinęs – tos pačios drąsuolės tikrai nesutiktų užsiimti seksu gimtosios Anglijos paplūdimiuose“.

Seksualiausi užsieniečiai, anot bričių, yra italai (taip mano 33 proc. apklaustųjų), o romantiškiausia vieta atostogoms – Graikija (taip mano 40 proc. apklaustųjų).

B. Wade'as sako, jog nors turizmo pramonė šiuo metu ir išgyvena ne pačius geriausius laikus, romantiškasis turizmas klesti.

„Daug didelių kelionių agentūrų turi rimtų finansinių problemų, tačiau vis populiarėja vadinamasis romantiškasis turizmas. Meilė ir kelionės yra neatsiejami“, - teigia B. Wade'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1059)