Apdovanojimas buvo skiriamas remiantis tarptautinės televizijos tyrimų bendrovės „Eurodata TV Worldwide“ 2011 metų duomenimis iš penkių žemynų. Didžiausius žiūrimumo reitingus turintys serialai varžėsi trijose kategorijose: dramos (Drama TV Series), komedijos (Comedy TV Series) ir melodramos (Telenovelas/Soap Operas). Į šiuos apdovanojimus pretendavo 15 serialų, rodomų 65 šalyse.

„CSI kriminalistai“ prie televizijos ekranų pritraukė daugiau nei 63 milijonus žiūrovų keliuose žemynuose ir tapo ne tik žiūrimiausiu draminiu serialu, o ir apskritai – žiūrimiausiu pasaulyje serialu. Įdomus faktas: televizijos dramos kategorijoje vieninteliai „CSI kriminalistų“ konkurentai buvo „CSI Majamis“ (CSI: Miami) ir „CSI Niujorkas“ (CSI NY), kurių nerodytas serijas TV3 žiūrovai taip pat išvys jau šį rudenį per TV3.

Net dvylika metų neblėstančiu populiarumu pasižymintis serialas žiūrovus traukia sumaniai suregztu siužetu ir talentinga aktorių vaidyba. „CSI kriminalistai“ tiria nužudymus, nelaimingus atsitikimus, plėšimus ir vagystes, tačiau jie – ne įprastiniai policininkai, o mokslininkai, sugebantys įsigilinti į kiekvieną smulkmeną įvykio vietoje. Vos matomas plaukelis, prakaito ar kraujo lašelis, neryškios automobilio padangų žymės ar mikroskopinė audeklo skiautė padeda sučiupti net ir gudriausią nusikaltėlį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)