AVINAS

Moterims

Šią savaitę į jūsų asmeninį gyvenimą gali įsikišti jums artimi žmonės, ir tai jie gali padaryti ne itin delikačiai. Gali būti, kad kažkam iš jūsų draugų ar giminaičių labai nepatiks elgesys žmogaus, su kuriuo gyvenate ar susitikinėjate, ir jie pasistengs priversti jus išsiskirti.

Vyrams

Šią savaitę laukia pažintis, kuri gali tapti audringo romano pradžia, ypač jei nebandysite priešintis savo jausmams ir ieškoti jiems logiško paaiškinimo. Jei norite, kad romanas vystytųsi, nepažindinkite savo damos su giminaičiais. Bent jau ne iškart.

JAUTIS

Moterims

Šią savaitę lauks gan statiška padėtis. Būsite patenkinti galimybe pagalvoti apie save ir apie tai, kas jus sieja su galimu išrinktuoju. Galbūt kažkuriuo momentu liksite vienatvėje, ir tai padės jums suprasti, ko norite.

Vyrams

Šią savaitę asmeninis gyvenimas bus audringas. Yra įdomios pažinties tikimybė, ir šioji pažintis gali kuriam laikui išmušti jus iš vėžių. Jei jau turite išrinktąją, galvosite, kaip suderinti dvi moteris. Jei esate laisvas, nauja pažįstama jus suglumins savo aktyvumu.

DVYNIAI

Moterims

Šią savaitę atsargiau su naujomis pažintimis su mažai pažįstamais vyrais. Galimos moralinės ar fizinės problemos. Užtat jei šalia jūsų atsiras žmogus iš jūsų praeities, yra tikimybė, kad rasite jame tai, ko anksčiau nepastebėjote.

Vyrams

Šią savaitę galite su nuostaba suvokti, kad esate kažkieno švelnios aistros objektas. Gali būti, kad jums atvers širdį dama, su kuria jus sieja dalykiniai ar bičiuliški santykiai. Vis dėlto, jei nesirengiate kurti su ja santykių, geriau išlaikykite atstumą, kitaip gali kilti problemų.

VĖŽYS

Moterims

Šią savaitę laukia stiprios ir gilios emocijos. Tačiau jūsų įpročiai ir siekis, kad viskas būtų tradiciška arba idealu, gali viską sugadinti. Yra tikimybė, kad jūsų vyriškis jus kritikuos ir jūs kritiką priimsite pernelyg rimtai.

Vyrams

Šią savaitę jums bus svarbu šalia savęs jausti moterį, kuri jums artima savo siela, pasaulėjauta ir požiūriu į šeimos židinį. Ir jei suprasite, kad tokia moteris yra jūsų gyvenime, daug dalykų atsistos į savo vietas. Suprasite savo jausmus, viskas bus ramu ir gera.

LIŪTAS

Moterims

Šią savaitę jums norėsis ne demonstruoti savo nepriklausomybę, o pasijusti silpna, švelnia moterimi. Todėl domins vyrai, kurie kažkuo padės jums, prisiims jūsų rūpesčius. Beje, atkreipkite dėmesį į tą, kuris pademonstruos didžiausią aktyvumą ir iniciatyvą - tai gali būti likimo ženklas.

Vyrams

Jei jūs įsimylėję, šią savaitę pasistenkite atvėsti ir taip karštai nedemonstruoti savo jausmų, kitaip galite išgąsdinti įdomią jums damą. Veikite delikačiai, o geriausia - tiesiog kelioms dienoms pasišalinkite. Tai padės išprovokuoti moterį priimti sprendimą jūsų naudai.

MERGELĖ

Moterims

Šią savaitę sukelsite daug rūpesčių tiems, kurie jus myli. Gali būti, kad jūsų originalus poelgis nebus suprastas jūsų vyriškio, ir jam teks dorotis su jo pasekmėmis. Pasistenkite išvengti nereikalingų ginčų, geriau atsiprašykite - jus myli, o jūs juk ne visuomet būnate teisi.

Vyrams

Šią savaitę jūs sugebėsite arba susitaikyti su savo moterimi, arba užmegzti naujus santykius intymaus artumo dėka. Tik jums teks pasistengti pamiršti savo egoizmą ir parodyti visus vyriškus sugebėjimus. Nustebinkite savo damą, ir viskas bus gerai.

SVARSTYKLĖS

Moterims

Šią savaitę pasistenkite taip griežtai nevertinti savo vyriškio ar naujo pažįstamo. Jūsų griežtumas arba taps konflikto priežastimi, arba atbaidys žmogų, kuriam jūs labai patikote. Būkite švelnesnė, atleiskite klaidas ir svetimą netobulumą.

Vyrams

Šią savaitę jūs savo poelgiu sugebėsite pakeisti požiūrį į save tos moters, kurią pažįstate jau gan seniai, tačiau kuri iki šiol nežiūrėjo į jus rimtai. Jūs sužavėsite ją, priversite galvoti apie jus romantiškesne prasme.

SKORPIONAS

Moterims

Šią savaitę jums norėsis kruopščiai išsiaiškinti viską, kas vyksta jūsų santykiuose su mylimuoju. Yra tikimybė, kad jis suteiks jums pagrindo abejoti jo jausmais, ir jūsų laukia konkretus pokalbis, kurio metu susidėlios visi taškai ant „i“.

Vyrams

Šią savaitę santykiuose su priešinga lytimi laukia kažkokia kliūtis. Gali būti, kad to priežastimi bus jūsų nelengvas charakteris. Jūs pats pasirodysite neteisus, tačiau neimsite prašyti atleidimo, o viskuo kaltinsite savo moterį.

ŠAULYS

Moterims

Šią savaitę galite patraukti į kelionę su žmogumi, priklausančiu kitai kultūrai ar esančiu kitos tautybės. Kelionė bus ypatinga, vis dėlto pasistenkite kuo mažiau priklausyti nuo savo bendrakeleivio, kadangi bet koks ginčas gali pastatyti jus į nepatogią padėtį svetimoje teritorijoje.

Vyrams

Šią savaitę asmeninio gyvenimo sferoje sėkminga bus kelionė su draugais arba bendraminčiais. Galite užmegzti santykius su būtybe, kuri labai panaši į jus - turi tuos pačius polinkius ar užsiima ta pačia veikla. Tiesa, vargu ar santykiai bus ilgalaikiai.

OŽIARAGIS

Moterims

Šią savaitę bandysite išlaikyti atstumą bendraudami su žmogumi, besiperšančiu jums į mylimuosius. Veikiausiai tai bus susiję ne su jūsų požiūriu į tą žmogų, o su tuo, kad jis turės įsipareigojimų kitai moteriai, ir jūs nenorėsite būti „trečioji“.

Vyrams

Šią savaitę atsargiai vertinsite bet kokias jausmų apraiškas. Jums bus iškart aišku, kas už to slypi, todėl nuspręsite negaišti laiko moteriai, kuriai iš jūsų reikia tik materialių dalykų. Vis dėlto nereikia visų matuoti vienu matu. Galimi ir malonūs netikėtumai.

VANDENIS

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia malonus netikėtumas - jums gali prisipažinti meilėje. Visai įmanoma, kad tai bus kažkas iš jūsų kolegų ar žmogus, su kuriuo esate susiję bendrais reikalais. Ir jei esate laisva, visai gali būti, kad tai gali tapti ilgo romano pradžia.

Vyrams

Šią savaitę galite susipažinti su žavinga būtybe, kuri ateis į jūsų namus jūsų draugų kompanijoje. Gali būti, kad ne iš karto pažvelgsite į ją kaip į potencialią mylimąją, tačiau jos betarpiškumas pavergs jūsų širdį.

ŽUVYS

Moterims

Šią savaitę ypatingų permainų ar ryškių įvykių jūsų asmeniniame gyvenime nenusimato. Gali būti, kad apskritai negalvosite apie meilę, kadangi svarbiausi bus darbo reikalai, kurie pareikalaus visiško jūsų atsidavimo.

Vyrams

Šią savaitę nereikėtų demonstruoti emocinio šaltumo savo damos atžvilgiu. Ji gali įsižeisti, ir tuomet atkurti pusiausvyrą bus sunku. Pasistenkite jautriai reaguoti į jos nuotaikas ir nebūkite griežti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)