Krūtys sudarytos iš liaukinio ir riebalinio jungiamojo audinio. Moters krūtinės dydį ir formą nulemia moteriški hormonai, iš kurių dalį sudaro estradiolis.

Ar įmanoma padidinti krūtinės apimtį kokiu nors akivaizdžiu būdu, nedarant plastinės operacijos?

Norint išlaikyti gražią krūtinės formą, rekomenduojama vengti didelių kūno svorio svyravimų. Įdomu tai, kad iš visų daržovių ir vaisių naudingiausias krūtinei yra kopūstas.

Nereiktų pamiršti ir sporto naudos. Fitneso centre treneris būtinai patars, kokius pratimus atlikti, kad sustiprintumėte krūtinės ląstą ir krūtis prilaikančius raumenis.

Šaltas vanduo - nuostabi tonizuojanti priemonė, priverčianti lygiųjų raumenų ląsteles susitraukti ir suteikti stangrumo. Jeigu jums neužtenka drąsos nukreipti ant krūtinės šalto vandens srovę, užšaldykite ledo gabaliukus ir pamaloninkite jais krūtinės odą.

Pastebėta, kad pietryčių Azijos gyventojos, taip pat ir Tailande, beveik nesiskundžia menopauzės simptomais - „karščio bangomis“, osteoporoze ir kt.

Be to, šio regiono moterys beveik neserga krūties vėžiu, o graži krūtinės forma išlieka netgi po kelių maitinimų krūtimi!

Taip yra todėl, kad maistui vartojamas ypatingas augalas - Pueraria Mirifica. Šis augalas auga Tailande. Po žeme augantys stiebagumbiai sukaupia fitoestrogenus - miroestrolį ir dioksimiroestrolį, kurių cheminė sudėtis labai panaši į pagrindinį žmogaus estrogeną estradiolį.

Miroestrolis, dioksimiroestrolis bei jų dariniai turi estrogeninį poveikį dengiamajam odos bei kitiems audiniams, kiaušidėms, gimdai, taip pat daro įtaką pieno liaukų veiklai bei saugo nuo vėžinių ląstelių formavimosi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)