Kvapą gniaužiantys kaskadininkų pasirodymai, galimybė pasijusti automobilių ralio lenktynių šturmanu ar paskraidyti sraigtasparniu, įvairios automobilių varžybos, „AutoGezo“ ir „AutoGarso“ konkursai. Tai tik kelios iš daugybės atrakcijų, laukiančių „Auto Jazz - 2012” žiūrovų.

„Geras reginys su trupučiu adrenalino – garantuota“ – teigė renginio organizatorė, viešosios įstaigos „ATW sprendimai“ atstovė Joana Petkūnienė.

„Auto Jazz 2012“ - šventė, skirta ne tik automobilių sporto mėgėjams, bet turininga, įvairiausių atrakcijų kupina programa sudominsianti kiekvieną, kuris kažkiek neabejingas automobiliui, naujovėms ar tiesiog vertina puikias pramogas visai šeimai.

Renginio svečių lauks įvairios „ratuotos“ pramogos bei konkursai, parodos, danguje retkarčiais šoks Donato Paužuolio radijo bangomis valdomi aviamodeliai, gerą nuotaiką viso dienos metu garantuos koncertinė programa su žinomais Lietuvos atlikėjais, nekasdienės atrakcijos, tokios kaip pasivažinėjimai ralio automobiliu, įsijaučiant į šturmano vaidmenį, ar paskraidymai sraigtasparniu virš renginio zonos.

Mažiesiems ir ne tik mažiesiems renginio dalyviams taip pat bus parengtas visas pramogų miestelis, kuriame bus galima rasti batutus, vandens kamuolius, vandens bei žemės zorbingus – kamuolius, kurių viduje įsitaiso pramogautojai, riedžius ir daugybė kitų panašių atrakcijų.

Pramogų sūkuryje bus įpinta ir edukacinių elementų. „Lankytojai galės dalyvauti „Regitros“ organizuojamose veiklose saugaus eismo tema, kurios turėtų sudominti ne tik vyresniuosius, bet ir pačius mažiausius eismo dalyvius“, - VĮ „Regitra“ generalinis direktorius Dalius Prevelis atkreipia dėmesį į edukacinę tokių renginių svarbą.

Vakaro programa visus nukels į veiksmo filmo įvykių sūkurį. Renginio dalyvių lauks kvapą gniaužiantys kaskadiniai pasirodymai, į vieną nepamirštamą šou įtrauksiantys automobilių, motociklų ir net sraigtasparnio kaskadininkus, šokantys automobiliai ir net sraigtasparnis.

„Auto Jazz – 2012“ – bus renginys, kuris savo turininga programa paliks įspūdį kiekvienam: automobilių sporto mėgėjui, tiuningo ir garso fanui, mėgstančiam pasivaržyti konkursuose ir pademonstruoti savo automobilio privalumus, paprastam vairuotojui, kuris tiesiog neabejingas gražiems automobiliams ir jų naujovėms ar nieko neišmanančiam apie automobilius, bet neabejingam puikioms pramogoms. Tai bus pramoginis renginys, garantuosiantis nepamirštamą ir įspūdžių kupiną vasaros dieną“, - teigė J. Petkūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)