Taip prancūzai tikisi įtikti pirkėjams, kurie vis dažniau dairosi į mažus visureigius.

Naujasis „Renault“ padidinto pravažumo modelis pasirodys kitąmet ir bus gaminamas Ispanijoje, Valjadolide, kur surenkami „Modus“ ir „Grand Modus“.

Šaltinių teigimu, tai bus „Juke“ artimas modelis. Kol kas nežinoma, kokios technologijos ir varikliai bus paveldėti iš šio „Nissan“ automobilio. Manoma, kad jis bus sukurtas pagal 2011 m. Ženevoje pristatytą „Captur“ koncepciją.

Renault Modus“ gamyba buvo pradėta 2004 m., o 2007 m. pasirodė ir didesnė versija „Grand Modus“. Tačiau šiemet dėl smunkančios paklausos „Renault“ Britanijoje nutraukė „Modus“ pardavimą, toks pat likimas ištiko ir „Laguna“, „Espace“, „Kangoo“ ir „Wind“ modelius.

„JATO Dynamics“ duomenimis, 2011-aisiais „Nissan“ Europoje pardavė 106 461 „Juke“ vnt.

„Modus“ pardavimai pernai siekė 48 302 vnt., t.y. 4 proc. mažiau nei 2010 m. Šiemet numatyta pagaminti apie 33 tūkst. šio modelio automobilių. Palyginimui – 2005 m. „Modus“ gamyba siekė 166 858 vnt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)