Ekskursijos rožiniais dviračiais po Verkių regioninį parką

Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija šį šeštadienį, birželio 9 d., 11 val. kviečia aktyviai praleisti laisvalaikį ir dalyvauti rožinių dviračių ekskursijoje.

Nuo 2011 m. rožinių dviračių ekskursijos vyksta atnaujintu maršrutu, kartu su dviratininkais keliauja gidas, kuris ne tik lydės kelyje, bet ir suteiks žinių apie gražiausias ir reikšmingiausias parko teritorijas.

Jei neturite dviračio, Jums bus pasiūlytas rožinis dviratis už simbolinę – 8 Lt – kainą, o vykstant su savu dviračiais ekskursija kainuos 4 Lt.

Ekskursijos metu numatomi sustojimai piknikams ir maudynėms, todėl reikia vykti pasiruošus.

Ekskursijos trukmė 4 val. (nuo 11 iki 15 val.)

Dviratininkai laukiami prie Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcijos (Žaliųjų Ežerų g. 53).

Išankstinė registracija tel: 8 620731 07 arba 272 99 03. Maksimalus grupėje žmonių skaičius – 20.

Sekmadieninis žygis po Pavilnių regioninio parko kalvynus

Birželio 10 d., sekmadienį, 16 val. vyks pėsčiųjų žygis vasaros žaluma klestinčiais Pavilnių regioninio parko kalvynais, kur žygeiviai susipažins su Markučių apylinkių senove, menančia Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikus, didikų Kiškų, Chodkevičių laikus, taip pat sužinos, kodėl senajame parke veikia Puškino muziejus.

Parko takeliais vingiuojančiais tvenkinių pakrantėmis keliautojai kops Markučių kraštovaizdžio draustinio kalvynais, aplankys nuo seno vilniečių mėgstamas Ribiškių kalvas.

Keliautojai kviečiami rinktis Markučių parke 10 maršruto autobuso transporto žiede.

Pažintinio žygio vadovė geografė Nijolė Balčiūnienė, tel. 8 614 760 90.

Pažintinius žygius vilniečiams dovanoja Pavilnių ir Verkių regioninis parkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)