Atlikėjas kreipiasi į Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Skandinavijoje, Ispanijoje, Vokietojoj ir kitose Europos šalyse gyvenančius tautiečius ir prašo jų paramos balsuojant finalo metu šeštadienį. Atlikėjas džiaugėsi, jog jo dalyvavimas „Eurovizijoje“ suvienijo lietuvius ir tiki, jog tautiečiai, gyvenantys užsienyje, nuo jo šeštadienio vakarą nenusisuks.

D. Montvydas penktadienį atsikėlė per pietus, mat po antrojo pusfinalio viešbučio restorane jo laukė lietuvių verslininkų vaišės.

Vykdamas į „Crystal Hall“ areną D. Montvydas atskleidė, jog dalyvavimas „Eurovizijoje“ buvo viena didžiausių jo svajonių nuo ankstyvos vaikystės.

„Dar kai visai mažas buvau, žiūrėdavau „Euroviziją“ ir galvodavau, jog turiu ir aš ten atsidurti, padaryti kažką geriau. Dalis svajonės išsipildė vakar, tikiuosi, kad finale man taip pat seksis. Džiaugiuosi, kad mano dalyvavimas taip suvienijo žmones, džiaugiuosi jų palaikymu ir visa ta pozityvia energija“, - DELFI kalbėjo jis.

Atvykęs į areną, Donatas po gero pusvalandžio jau sėdėjo grimerinėje, kur buvo ne tik grimuojamas, bet ir šukuojamas. Repeticijoje atlikėjas pasirodė taip, kaip ir finale, tačiau choreografija gali šiek tiek kisti. Apie tai atlikėjas svarstė savo persirengimo kambaryje, tačiau ar įgyvendins savo planus, paaiškės vėliau.

Tiesa, dar būdamas Baku ir ruošdamasis finalui, D. Montvydas jau planuoja ir koncertinį sugrįžimo iš "Eurovizijos" turą Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (373)