Likus 20-iai minučių iki paskutiniojo pasirodymo repeticijoje, D. Montvydas buvo pakviestas iš persirengimo kambario ir drauge su Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovu Audriumi Giržadu nuėjo scenos link. Donatas atrodė ypač susikaupęs, tuo metu E. Seilius palinkėjęs jam sėkmės, pasirodymą stebėjo tame pačiame persirengimo kambaryje per TV.

Donatą visos kelionės metu palaiko ir jo širdies draugė Veronika Brasaitė. Ketvirtadienį, kaip ir visas ankstesnes dienas, ji nuo mylimojo nesitraukė nė per žingsnį.

Po atlikėjo pasirodymo E. Seilius išreiškė savo nuomonę. Jo įsitikinimu, antrojo priedainio pabaigoje Donatas šiek tiek „perspaudžia“, tačiau „jo „draivas“ ir yra dainavime.“ „Antrojo priedainio pabaigoje jis šiek tiek per daug užsišokinėja“, - kalbėjo E. Seilius.

Rimtesnių pastebėjimų atlikėjui neturėjo nei Donato vokalo mokytojas, nei kūrinio autorius Brandonas Stonas.

„Per daug šokinėti kaip žiogui nereikia, tuomet dingsta kvėpavimas“, - pastebėjo E. Seilius, tačiau pabrėžė, jog tai, ką Donatas padarė scenoje, galima vadinti stebuklu. Anot jo, nė vienas iš antrojo pusfinalio dainininkų nepajėgtų taip sudainuoti, kaip D. Montvydas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)