Man tai panašu į situacijos nesuvokiančių žmonių išnaudojimą. Jos tikrai ne pačios sugalvojo dainuoti anglarusiškai „dens evrybady“. Pasak jų, jos dalyvauja konkurse tik norėdamos prisidėti prie kaimo cerkvės atstatymo.

„Mums labai svarbu būti labai atidžioms ta prasme, kad netaptume juokdarėmis. Tą ribą labai sunku nustatyti, bet mes stengiamės iš visų jėgų, kad mūsų nelaikytų pajuokos objektu... Mes tiesiog nuoširdžiai ir atvirai dainuojame, žmones tai visada pasiekia“, - žiniasklaida cituoja bobutę Olią.

Taigi, dainavimas nuoširdus, bet nereikia išnaudoti gerų bobulyčių, kurios net po paskelbimo, kad pateko į finalą, nežino, ko griebtis ir kaip elgtis. Čia jums ne Jungtinės Karalystės atstovas 75 metų Engelbertas Humperdinckas, kuris yra muzikos veteranas ir buvimas panašiose situacijose jam nėra naujiena.

Joms ne vieta tarp šitų nuogų užpakalių ir maskatavimų krūtinėmis. Ne todėl, kad jos gerai/blogai atrodo, bet todėl, kad tai ne jų pačių pasirinkimas.

Juk nenorime, kad tai būtų panašu į fotografavimąsi su smaugliais ir beždžionėlėmis karštą vasaros dieną Palangos paplūdimyje. Gražios nuotraukos, bet ar taip būtų galima elgtis su žmonėmis?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!