Mūsų šaliai atstovausiantis Donatas Montvydas lepinasi saulės voniomis ir Kaspijos jūros vandeniu. Į Baku atskridęs Donato vokalo mokytojas operos dainininkas Edmundas Seilius dalija patarimus net smėlio paplūdimyje. Lietuvos atstovas pasirodys antrajame pusfinalyje, kuris įvyks ketvirtadienį.

Šį vakarą prieš pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio transliaciją per Lietuvos televiziją – šiam konkursui specialiai įrašyta laida „Europos vidury“. Joje dalyvauja ir patyrimais bei nuotaikomis prieš išvyką į Baku dalijasi nacionalinio atrankos turo laimėtojas Donatas Montvydas, jo prodiuseris Martynas Tyla, delegacijos vadovas Audrius Giržadas. Apie sėkmes ar nesėkmes ir jų privalumus bei trūkumus nelaimėjus nacionalinio atrankos finalo kalba jo dalyviai.

Pirmasis apšilimas prieš „Eurovizijos“ transliacijų triadą „Europos vidury“ šį vakarą 21:15 per Lietuvos televiziją su vedėja Edita Mildažyte.

Iškart po laidos – pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis 22.00 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)