Paslapties šydas nuo dviejų naujausių „Dacia“ automobilių – „Dokker“ ir „Dokker van“ buvo nutrauktas Kasablankoje. Abu modeliai yra gaminami Tanžere ir pirmiausia, nuo birželio pabaigos, bus pardavinėjami Maroke.

„Dokker“ yra praktiškas ir universalus penkių sėdimųjų vietų keleivinis vienatūris su vienomis arba dvejomis slankiojančiomis durimis. Talpi bagažinė ir nesudėtingai įvairiems poreikiams pritaikomas interjeras daro šį automobilį tinkamą tiems, kuriems reikia didelius krovinius pervežti galinčios ir šeimos kelionėms patogios transporto priemonės.

„Dokker van“ yra mažesnioji verslui skirta to paties modelio versija, gaminama su vienomis arba dvejomis plačiomis slankiojančiomis durimis. „Dokker van“ yra ne tik patikimas, tvirtas ir ekonomiškas automobilis – jo krovinių skyriaus talpa yra viena geriausių visame segmente, o gerai apgalvotas interjeras gali būti lanksčiai pertvarkomas pagal situaciją.

Pavadinimas „Dokker“ kilo iš angliško žodžio „dockworker“ (liet. dokų darbininkas), kuris įkūnija didelę abiejų modelių krovininę talpą bei lengvai pritaikomą interjerą bei kėbulo tvirtumą.

Platesnė informacija apie šiuos modelius bus pateikta netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)