Vakarėlis buvo vienas smagiausių ir spalvingiausių renginių, suorganizuotų belaukiant oficialios „Eurovizijos“ dainų konkurso pradžios.

Vakarėlio svečius močiutės vaišino tradicinės Azerbaidžano virtuvės patiekalais, sultys ir vynai liejosi upeliais. Pačios konkurso dalyvės svečius linksmino po atviru dangumi įrengtoje scenoje.

Ten jos atliko ne tik konkursui skirtą dainą „Party for Everybody“, bet ir kitus kūrinius iš savo muzikinio repertuaro. Skambėjo ne tik rusų liaudies, bet ir niekam dar negirdėtos bobučių dainos, informuoja „RIA Novosti“.

Vakarėlyje apsilankė ir Olegas Gazmanovas.

„Mums čia labai patinka, bobutės pasirengusios ir nusiteikusios geriausiam pasirodymui, o apie vietą mes net negalvojame. Namas mums atiteko puikus, jame esame atskirtos nuo visų, čia ramu, tylu. Kai viskas įgrysta, pasakome sau: viskas, stop, daugiau neberepetuosime. Esame pačios sau šeimininkės“, - sakė „Buranovskije babuški“ meno vadovė Olga Tuktariova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)