Ketvirtadienį jūsų mylimasis bus prastai nusiteikęs, bet neleiskite, kad jo negatyvus požiūris sugadintų nuotaiką ir jums. Sekmadienį prieš kalbėdamas gerai pagalvokite. Jei ne, galite susipykti su bendradarbiu.

Jautis

Pirmadienį gali kilti konfliktas su aukštesnes pareigas užimančiu asmeniu - šis žmogus gali bandyti diktuoti jūsų veiksmus. Antradienį pasinersite į prisiminimus, bet nepamirškite, kad idealizuoti praeitį nėra labai išmintinga. Trečiadienį gali įvykti kažkas, kas pakeis jūsų gyvenimą. Būkite pasiruošęs pokyčiams. Savaitgalį, kai Mėnulis ir Merkurijus sudarys konjunkciją Taure, draugas pasiūlys moralinę pagalbą. Nesunkiai išspręsite sudėtingą dilemą.

Dvyniai

Antradienį pasidžiaukite savo pasiekimais. Nebijokite pažiūrėti į veidrodį ir nusišypsoti. Trečiadienį gali paaiškėti naujų dalykų - sužinosite tiesą apie tam tikrą situaciją. Šeštadienį turėsite nepaprastai stiprią intuiciją. Pasikliaukite savo šeštuoju pojūčiu, ypač bendraudamas su naujais žmonėmis. Sekmadienį, Saulei perėjus į Dvynių ženklą, būkite pasiruošęs puikiai pasilinksminti! Šį savaitgalį jums tikrai netrūks žavesio.

Vėžys

Pirmadienį suteikite draugui daugiau laisvės. Niekas nėra tobulas, net jūs! Antradienį užsimanysite pakeliauti – jums nusibodo rutina. Apsilankykite ten, kur nesate buvęs, ir pasikrausite energijos. Ketvirtadienį, kai jūsų valdovas Mėnulis sudarys opoziciją Saturnui, būsite užsiėmęs pareigų vykdymu. Mylimasis gali reikalauti viso jūsų dėmesio. Šeštadienį sugalvokite norą – tikėtina, kad jis išsipildys! Sekmadienį būsite perdėtai jautrus. Stenkitės rasti emocinę pusiausvyrą.

Liūtas

Pirmadienį, kai Merkurijus sudarys triną su Plutonu jūsų darbo zonoje, ištempęs ausis klausykitės, ką šneka kolegos – galite sužinoti kai ką labai svarbaus. Antradienį nuvalykite dulkes nuo savo svajonių. Nenuleiskite rankų ir siekite savo tikslo. Trečiadienį padidės traumų tikimybė, todėl būkite atsargus sportuodamas. Jei važinėjate dviračiu, nepamirškite šalmo. Šeštadienį palepinkite savo kūną. Savaitgalį pagrindinį dėmesį skirkite savo paties poreikiams. Sekmadienį pademonstruokite lyderio sugebėjimus. Laikas paimti vairą į savo rankas!

Mergelė

Antradienį atrodys, kad jūsų projektas nejuda iš vietos, bet nenusiminkite – tiesiog tam dar neatėjo laikas. Trečiadienį jūsų gyvenimo partneris bus nusiteikęs ypač romantiškai. Jei esate vienišas, galite įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Šeštadienį, kai Mėnulis sudarys triną su Marsu Mergelėje, jums netrūks žvalumo ir energijos. Bus geriausia, jei ją išliesite sportuodami. Sekmadienį kaimynas gali paprašyti pagalbos. Jūs labai užsiėmęs, tad nesijauskite kaltas, jei teks atsisakyti.

Svarstyklės

Pirmadienį būsite viskuo nepatenkintas, bet pasistenkite nekreipti dėmesio į erzinančias smulkmenas. Antradienį galite pakeisti nuomonę apie tam tikrą dalyką (nepamirškite, kad keisti nuomonę nėra blogai!). Trečiadienį, kai Jupiteris bus kvinkunkse su Saturnu Svarstyklėse, užsimanysite pakeisti savo gyvenimą. Sekmadienį netrūks pagundų - aplenkite konditerijos skyrių. Savaitgalį visur jauskite saiką.

Skorpionas

Pirmadienį bus lengva bendrauti su kolega, atskleisite jam savo giliausius jausmus ir mintis. Trečiadienį, kai Marsas sudarys triną su jūsų valdovu Plutonu, jausitės viską galintis ir pasiruošęs užkariauti pasaulį! Ketvirtadienį bendradarbis gali nustumti jus į šoną ir sau prisiimti jūsų nuopelnus. Sekmadienį mylimasis pateiks netikėtą pasiūlymą. Atsakykite teigiamai!

Šaulys

Pirmadienį turėkite drąsos apginti savo įsitikinimus ir nebijokite pastovėti už tai, kuo tikite. Antradienį gali atsirasti galimybė persikraustyti, bet prieš pradėdami pakuoti savo turtą, gerai pagalvokite. Trečiadienį neikite į kazino, nes galite prarasti daug pinigų. Sekmadienį jūsų partnerystės zonoje įvyks Saulės užtemimas, todėl gali kilti problemų su mylimuoju. Galbūt atėjo laikas atvirai pasišnekėti?

Ožiaragis

Pirmadienį, kai Saulė bus kvinkunkse su jūsų valdovu Saturnu, gali nutikti kažkas, kas pakeis jūsų gyvenimą. Priimkite tai kaip gyvenimo pamoką. Antradienį pasirūpinkite sveikata, pavyzdžiui, užsirašykite pas gydytoją. Penktadienį vaizduotė dirbs viršvalandžius - pradėkite rašyti romaną ar blogą. Sekmadienį sutiksite žmogų, kuris taps jūsų mokytoju ir padės kopti karjeros laiptais.

Vandenis

Pirmadienį atsargiai elkitės su pinigais, nes kažkas gali bandyti juos iš jūsų išvilioti. Antradienį buvęs mylimasis gali paprašyti suteikti jam dar vieną galimybę. Jei nebenorite gręžiotis į praeitį, taip ir pasakykite! Penktadienį norėsite daryti gerus darbus ir pasiūlysite kažkam savo pagalbą. Šeštadienį neabejokite savimi, o sekmadienį nerizikuokite ir nedarykite nieko, dėl ko vėliau galite gailėtis.

Žuvys

Pirmadienį visai neturėsite kantrybės. Jei apims stresas, pabandykite giliai pakvėpuoti. Trečiadienį iš visų jėgų stengsitės, kad būtų jūsų viršus, bet neiškeiskite etikos į prizą. Penktadienį, kai Mėnulis sudarys sekstilę su Neptūnu Žuvyse, pagrindinis jūsų užsiėmimas bus svajojimas. Sekmadienį naujas suvokimas santykius su mylimuoju pakylės į aukštesnį lygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)