D. Montvydas scenoje pasirodė vilkėdamas juodą kostiumą ir baltus marškinius. Lėtosios dainos dalies metu D.Montvydas buvo užsirišęs akių raištį, dekoruotą švytinčiais stikliukais. Pagrindinė LED ekranų spalva Lietuvos atstovo pasirodymo metu - mėlyna. Mėlyname fone juda tamsūs moteriški siluetai.

Kaip pirmoji repeticija praėjusį trečiadienį, taip ir antroji šį sekmadienį D. Montvydui pavyko puikiai.

Paklaustas, ar pasirodymo metu per akių raištį gali matyti publiką, D. Montvydas šyptelėjo ir sakė geriau pasakysiąs, jog nemato.

Spaudos konferencijos metu, kuri vyko po repeticijos, Donatas "euovizinę" dainą atliko keturiomis skirtingomis kalbomis ir sulaukė žiniasklaidos atstovų plojimų spaudos centre.

"Repeticija gera, smagi. Pasirodžiau jau su scenos drabužiais, jie labai patogūs. Triuką daryti labai komfortabilu. Viskas gerai. Galbūt galima kabinėtis prie niuansų, bet esmės tai nepakeis. Jaučiuosi patogiai ir man to pakanka, kad pasirodyčiau gerai. Jeigu visa tai išliks ir finale, visa kita priklauso nuo to, kiek jaudinsiesi, kiek bijosi. O techniniu atžvilgiu mane viskas tenkina", - naujienų portalui DELFI kalbėjo D. Montvydas po antrosios repeticijos.

Antroji D. Montvydo repeticija Baku "Crystal Hall" arenoje - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)