DELFI primena, kad 17-metė Anastasija Fomenko visiems tapo žinoma dėl itin šokiruojančios aprangos, kurią pasirinko mokyklos baigimo šventei - ji dėvėjo nėrinuotą permatomą suknelę, mūvėjo prisegamas kojines ir avėjo raudonus aukštakulnius. Vėliau ji persirengė, tačiau liko ištikima pasirinktam stiliui...

„Nastia - nevaldoma mergaitė, ir anksčiau yra iškrėtusi panašių dalykų, tačiau tai nesulaukdavo tiek dėmesio viešumoje“, - pasakojo mokytojos kolegos.

Anot jų, iš pradžių motina bandė paauklėti dukrą, tačiau jos pastangos buvo bergždžios ir motina tiesiog numojo ranka.

Vienos iš Pavlogrado švietimo skyriaus darbuotojos nuomone, troškimą apsirengti itin seksualiai paskatino internetas, kur „nėra jokios cenzūros“, ir pavyzdžiai iš pramogų pasaulio, nuolatinis vaizdo klipų žiūrėjimas.

Anastasija gyvena padorioje šeimoje, jos mama - mokytoja, o tėtis dirba gaisrinėje. Aplinkinių teigimu, prieš penkerius metus gimus dviems seserims dvynėms, Anastasija padėjo tėvams juos prižiūrėti, todėl esą sunku patikėti, kaip tokia gera mergaitė galėjo šitaip apsirengti.

Šis incidentas buvo pamoka mokyklos vadovybei, kuri nusprendė nuo šiol tartis su tėvais, kaip apsirengę jų vaikai atvyks atsiimti mokyklos baigimo atestatų.

Praūžus apkalbų bangai, Anastasija atsisako bendrauti su žurnalistais ir papasakoti apie ateities planus, tačiau tai mielai daro jos mama.

Mergina esą nori tapti žurnaliste ir vesti pokalbių apie politiką laidą. Šiuo metu ji ruošiasi egzaminui ir ketina studijuoti žurnalistiką Odesos universitete.

„Dar vaikystėje Nastia norėjo tapti televizijos vedėja ir svajojo vesti savo laidą apie politiką. Ji trejus metus lankė jaunųjų žurnalistų būrelį ir rašė straipsnius vietos leidiniams. Taip pat retsykiais dirbo modeliu. Nastia nuolat skaitė glamūrinius žurnalus ir kai kartą pamatė vieną „Dolce & Gabbana“ suknelę, tokios pat užsigeidė moyklos baigimo šventei“, - pasakojo jos mama.

Moteris stebėjosi, kodėl dukros apranga sulaukė šitiek daug dėmesio, juk kitose šalyse mokyklos baigimo šventei „merginos dar ne taip apsirengia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)