Dėl tokios sėkmės Aishwarya Rai Bachchan tapo viena populiariausių ir gerbiamiausių moterų Indijoje. Tačiau dabar 38 metų žvaigždei ši šlovė kiša koją.

Praėjusių metų lapkritį susilaukusi dukrelės, Aishwarya Rai neslėpė, jog neskuba atsikratyti nėštumo metu priaugtų kilogramų.

Aishwarya Rai Bachchan su vyru
Aishwarya Rai Bachchan
Aishwarya Rai Bachchan

Modelis ir aktorė, 1994 metais pelniusi Mis Pasaulis karūną, o 2007 metais ištekėjusi už garsiausio indų aktoriaus Amitabho Bachnano sūnaus Abhisheko Bachchano, gynė tokį savo sprendimą, teigdama, jog nori pasidžiaugti motinyste.

Tačiau artėjant kitai savaitei, kai ji dešimtą kartą pasirodys Kanuose, žmonės vis pikčiau svarsto, kaip ji atrodys, būdama tokia papilnėjusi.

Komentatoriai be gailesčio pliekia aktorę už tai, kad ji nuvylė savo gerbėjus. Kai kurie net drįso pareikšti, jog žvaigždė turi jausti „pareigą“ gerbėjams ir atgauti ankstesnę figūrą.

„Ji yra Bolivudo aktorė ir jos pareiga yra gražiai atrodyti. Jai reikia mokytis iš tokių žvaigždžių kaip Victoria Beckham, kuri atgavo buvusį svorį vos per kelias savaites po gimdymo“, - piktinosi jie.

Angelina Jolie

„Angelina Jolie ir Victoria Beckham yra lieknos, tačiau mūsų sudėjimas yra kitoks. Mes turime platesnius klubus ir apvalesnes formas. Taigi visos pramonės spaudimas atrodyti lieknai vos po dviejų savaičių nuo gimdymo tėra Vakarų importas“, - laikraštyje „New York Daily News“ rašė pramogų pasaulio apžvalgininkė Shobhaa De.

Kino profesorius Shohini Ghoshas pridūrė, kad moterys Indijoje yra sukilusios prieš beveik neįmanomą užduotį.

„Indijoje ir indų kine motinystė yra išaukštinta, - sakė jis. – Tačiau žmonės yra sumišę, nes jie nežino, kaip elgtis: ar gerbti Aishwaryą už jos atsidavimą motinystei, ar piktintis, kad ji neatrodo kaip podiumų modelis“.

Sprendžiant iš negailestingų komentarų interneto tinklalapiuose, didžioji dauguma patenka į pastarąją kategoriją.

Aishwarya Rai

Tačiau yra ir ją ginančių gerbėjų. Jie teigia, kad aktorė, kaip bet kuri nauja mama, daugiausia dėmesio turėtų skirti savo kūdikiui, o ne dietoms.

„Ji yra tikra motina, prižiūrinti kūdikį. Mums turėtų rūpėti jos sveikata, ypač jei ji žindo savo kūdikį, o ne vakarietiški lūkesčiai, jog garsenybė turi atsikratyti antsvorio per vieną mėnesį. Jeigu ji laikysis dietos, kas nutiks kūdikio mitybai?“, - rašė vienas gerbėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)