Koncernas taip pat planuoja kad iki 2013 metų Kinijoje duris atvers iki 400 naujų automobilių pardavimų salonų. Šiuo metu „Audi“ Kinijoje turi 237 atstovybes. Be to, tarp daugiau nei 300 Kinijos miestų, kuriuose gyvena virš milijono gyventojų, „Audi“ pardavimo salonai yra tik 187 miestuose.

Peteris Schwarzenbaueris yra įsitikinęs, kad iki 2015 metų Kinija taps didžiausia prabangių automobilių rinka pasaulyje ir aplenks šiuo metu lyderės poziciją užimančias Jungtines Amerikos Valstijas. Kinijoje „Audi“ yra daugiausiai prestižinių automobilių parduodantis gamintojas. Šioje šalyje itin populiarios prailgintos „Audi A4“ ir „Audi A6“ versijos.

Taip pat Kinijoje vis labiau populiarėja kompaktiniai prestižiniai automobiliai. Jų pagrindiniai pirkėjai – jauni pasiturintys verslininkai ir gerai apmokami samdomi darbuotojai. Patenkinti augantį poreikį „Audi“ Fošano mieste atidarys naują gamyklą, kurioje bus surenkami „Audi A3“ modeliai.

Pasak Peterio Schwarzenbauerio anksčiau Kinijoje buvo įprasta, kad prestižinius automobilius vairuoja samdomi vairuotojai. Tačiau tendencijos keičiasi ir šiandien apie 70 proc. „Audi“ savininkų patys sėda prie vairo. Be to vis daugiau pirkėjų domisi galingais „Audi S“ ir „Audi RS“ modeliais. Tad neatsitiktinai Pekino automobilių parodoje buvo pristatytas koncepcinis „Audi RS Q3“ modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)