Mažai kas žino, kad šias dvi moteris sieja ypatingas ryšys – ponia Janina yra pirmoji Laimos Lapkauskaitės muzikos mokytoja. O Laima lankosi kiekviename „Žvaigždžių duetų“ įraše ir nuolat palaiko savo mokinę – „Studentę“ Irūną Puzaraitę.

Tai nebuvo vienintelė jaudinanti „Žvaigždžių duetų“ akimirka. Šį ypatingą vakarą, kai dainos buvo skirtos brangiausiam žmogui pasaulyje, visi jaudinosi. Ašaros pasirodė Mios, Renatos, Kristinos Kazlauskaitės ir net Vytauto Juozapaičio akyse.

Žvaigždės mielai dalijosi vaikystės prisiminimais, kuriuose gražiausias – mamos paveikslas. Todėl kai Evelinos Sašenko ir Mundžio paprašė padainuoti lenkiškai, šie net nedvejoję uždainavo mielą lopšinę lenkų kalba, tą pačią, pasirodo, mama dainavo ir Mundžiui, ir Evelinai.

Motinos dienos koncertas „Žvaigždžių duetuose“ bus ne tik jaudinantis, bet ir lemiantis. Paskutinė pora po šio šeštadienio vakaro iškris iš projekto prieš lemtingą mūšį pusfinaliuose. Kol kas tai labiausiai gresia Justino Jankevičiaus ir Liepos porai.

Ingos Valinskienės, Janinos Kartavičienės ir Andriaus Butkaus pasirodymas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)