Spalio 26 dieną „Pramogų arenoje“ nusipelnęs Rusijos atlikėjas kartu su dideliu aktorių, muzikantų ir šokėjų kolektyvu žiūrovams padovanos grandiozinį dviejų valandų spektaklį, sukurtą pagal pačius ryškiausius žymaus rusų poeto Sergejaus Jesenino gyvenimo faktus. Spektaklyje skambės dainos, sukurtos pagal S. Jesenino eiles, kiekvienam pažįstamas nuo vaikystės, taip pat ir tos, kurios niekada nebus įtrauktos į mokomąsias programas.

„Jesninas - tai dalis mūsų šeimos religijos, tėvo perduodamos sūnui. Net Sergejumi mane pavadino poeto garbei” - pasakoja apie spektaklį S. Bezrukovas. “Beje, mano tėvas pirmasis vaidino jį kine. O po 20 metų atsirado mano vaidinamas poetas Jeseninas. Aš noriu parodyti žiūrovui, kad komunistu ir žydrai naiviu žymusis poetas nebuvo”, - tvirtina aktorius, meistriškai gebantis įsijausti į Jesenino vaidmenį.

Sergejus Bezrukovas - populiariausias šiuolaikinio Rusijos kino ir teatro aktorius. Daugybė įvairiausių vaidmenų spektakliuose ir filmuose, kurie jau tampa klasika, išgarsno aktorių ir kasmet jo populiarumas vis auga. Keletas jų: „Azazel“ (Ivan Francevič Brilling), „Brigada“ (Saša Belyj), „Jesenin“ (Sergej Jesenin), „Meistras ir Margarita“ (Iešua), „Puškin. Posledniaja duel“(Aleksandr Puškin) ir kt.

Muzikiniame spektaklyje „Jeseninas. Chuligano išpažintis“ dalyvauja:

• A.Kramero baleto solistai (D. Akimovas, J. Aliakina, I. Gavrikovas, A. Gilunova, P. Efremovas, M. Efremova, J. Mordovina, I. Nikurovas, S. Spirinas)
• Folklorinis ansamblis (V. Domagackij, V. Dubrovinas, A. Končakovas, S. Medvedeva, M. Fedorovas, A. Šmelevas)
• Vokalinė grupė (E. Barinova, M. Biork, J. Golovčenko, J. Pilipovič, V. Dolgina)
• Sergejaus Jesenino vaidmenyje – Sergejus Bezrukovas

Režisierius - Seregjus Bezrukovas
Kompozitorius - Seregjus Bezrukovas
Aranžuotojas - Aleksejus Ponomarevas
Choreografas - Antonas Krameras

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)