Aktorius ir scenaristas Sacha Baron Cohenas, pasauliui padovanojęs nepamirštamus Borato, Bruno ir Ali G personažus, eilinį kartą siekia šokiruoti ir taip visko mačiusius žiūrovus – į kino ekranus jis sugrįžta pavirtęs barzdotu neva šiaurės Afrikoje esančios Wadiya respublikos diktatoriumi generolu Omaru Aladinu. Kokie nuotykiai jo laukia komedijoje „Diktatorius“ galima spėlioti tik iš trumpų internete pasirodančių anonsų ir „labai“ informatyvios „Diktatoriaus“ svetainės republicofwadiya.com, nes Sacha Baron Cohenas laikosi savo taktikos – neatskleisti filmo siužeto detalių iki pat jo premjeros.

„Nufilmavome labai daug scenų, – sako S.B.Cohenui kompaniją „Diktatoriuje“ palaikiusi aktorė Anna Faris. – Nesu tikra, kad visos liks filme, be to, niekas nežino, kaip tas scenas savo filme galiausiai sudėlios Sacha. Jis visiškai nenuspėjamas: kiekviena diena filmavimo aikštelėje man buvo tarsi staigmena. Iš pradžių net gėriau energetinius gėrimus, kad neprarasčiau budrumo. Juolab su Sacha nėra paprasta dirbti dar ir todėl, kad jis – kaip buldogas: jei jau pajautė kokią tavo silpnybę, tai įsikanda į ją ir nepaleidžia, versdamas tave kiekvienąkart atsidurti kvailio vietoje“.

Sacha Baron Cohenas panašiai elgiasi ir su žiūrovais: niekada nežinai, kokiomis dozėmis ir kokio „gėrio“ sulauksi iš aktoriaus. Akivaizdu tik viena: „Diktatorius“ kaip ir ankstesni jo darbai stebins aštriu humoru, šokiruojančia idėja ir netikėtais siužeto vingiais.

Pirmieji visą tą gėrį galės pamatyti išankstinių ir išskirtinių komedijos premjerų žiūrovai: gegužės 15-18 d. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės kino teatruose įvyks „Diktatoriaus“ Cosmo VIP premjeros.

Juose staigmenos laukia tų žiūrovų, kurie į kiną ateis apsirengę pagal iš anksto paskelbtą aprangos kodą – „I Love America!“, t.y. žibėdami drabužiais ir aksesuarais su JAV vėliava ar kita JAV atributika. O ypatingas dėmesys bus skirtas tiems, kurie į kiną ateis apsirėdę diktatoriais – tviskančia uniforma, ilga juoda barzda (be ūsų) ir saulės akiniais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją