Merginos neslepia, jog pačios kartais pagalvoja, jog ir jas kadanors kažkas vadins mamomis, močiutėmis: “Manome, kad būti mama - pats nuostabiausias dalykas, kuris gali nutikti moteriai. Mama visada buvo yra ir bus tas žmogus, kuris, nepaisant visko, išklausys, kai sunku, pasidžiaugs, kuomet sekasi, patars, nebijos pabarti, bet kai labiausiai reikės - apkabins”.

”Skubėdami, kiekvieną dieną atitolstame ir nepelnytai primirštame artimiausius, todėl per tokias šventes šiems žmonėms norisi parodyti išskirtinį dėmesį. Artėjant mamyčių dienos šventei, šnekučiavomės su merginomis, gėrėme kakavą ir mėgavomės vis dažniau lepinančiu vasarėjančiu oru. Jau senokai nepiešėme atvirukų, o šiais metais mes sveikiname ne tik savo mamas, močiutes, bet kiekvieną moterį, patyrusią motinystės stebuklą” – kalbėjo merginos, besidžiaugdamos profesionalios fotomeninkės Viktorijos Kuhlins fotosesija, padėjusia įamžinti nuostabias pavasario akimirkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)