„Senelis jau seniai sakė, kad nori atvažiuoti į Lietuvą ir pažiūrėti, kaip čia jo anūkas gyvena. Dabar jis darosi Baltarusijos vizą”, - LNK laidoje „Karamelinės naujienos” šio trečiadienio vakarą 20.25 val. džiugiomis naujienomis dalysis Radži.

Čigonų barono vizitas į Lietuvą – tikras iššūkis ne vien dėl vizos. Įspūdingą gimtadienį neseniai atšventęs romas turi sveikatos problemų ir negali skristi lėktuvu. Automobiliu iš Charkovo iki Vilniaus jo lauktų tūkstančiai kilometrų...

Dabar, kai jau tikrai aišku, kad Lietuvoje senelis pasirodys, Radži kruopščiai planuoja, kaip išnaudoti susitikimo laiką. Kur senelį nuvesti, ką jam parodyti.

„Parodyti Lietuvoje tikrai yra ką. Kad ir Gedimino pilį, Kryžių kalną. Nuvažiuosim į Palangą prie jūros”, - savo planus LNK laidoje „Karamelinės naujienos“ išdėstys Radži.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)