„Džiaugiamės, kad panevėžiečiai – moksleiviai, studentai ir įvairių profesijų atstovai – gegužės 18 d. susivienys ir šokdami palaikys Lietuvos atstovą, kuris šiais metais Azerbaidžane atstovaus mūsų šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse“, – kalbėjo minėto prekybos ir pramogų centro marketingo direktorius Erikas Petkevičius.

Viena iš flashmobo „Šokam už Donatą!“ idėjos autorė, aerobikos šokių studijos „Energym“ vadovė Irina Šlimienė neslepia, kad bendras panevėžiečių šokis, skirtas D. Montvydui palinkėti sėkmės „Eurovizijoje“, didelis iššūkis.

„Šokio choreografiją flashmobui pagal Donato dainą „Nenuleisk akių“ kūriau aš kartu su „Energym“ šokių studijos šokėju Airidu. Norėjosi įdomaus, originalaus, o tuo pačiu paprasto šokio, kad jį būtų lengva įsiminti bei pakartoti“, - teigė I. Šlimienė.

Beje, „Energym“ šokių studijos šokėjas, TV projekto „Tu gali šokti“ prizininkas Airidas Šešetas flashmobo metu bandys pakartoti garsųjį atlikėjo Donato Montvydo suktuką.

„Nežinau kiek kartų žiūrėjau Donato pasirodymą nacionalinės „Eurovizijos“ finalo metu, kai atlikėjas liesdamas ranka žemę apsisuka. Stengsiuosi šį suktuką padaryti ir flashmobo metu, dabar vyksta intensyvios treniruotės“, – pasakoja šokėjas A. Šešetas.

Beje, visi, norintys gegužės 18 d. šokti flashmobą, gali rinktis į specialias treniruotes.

„Treniruotės vyks ir miesto mokyklose, taip pat ir prie prekybos ir pramogų centro. Į internetą bus patalpintas ir nufilmuotas mokomasis šokio filmukas. Tad tikimės, kad panevėžiečiai neliks abejingi ir susirinks į flashmobą palaikyti mūsų šalies atlikėjo Donato Montvydo „Eurovizijoje“, – kalbėjo I. Šlimienė.

Flash mobo „Šokam už Donatą!“ treniruotės vyks:

Prie prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ Centrinio įėjimo, prie kolonų:
Gegužės 13 d. 17 val.
Gegužės 17 d. 17 val.

Panevėžio mokyklose:
„Minties“ gimnazijoje gegužės 3 d. 15 val.
5-oje gimnazijoje gegužės 3 d. 17 val.
V.Žemkalnio gimnazijoje gegužės 8 d. 17 val.
J.Miltinio gimnazijoje gegužės 10 d. 17 val.
K.Paltaroko gimnazijoje gegužės 11 d. 17 val.
J.Balčikonio gimnazijoje gegužės 15 d. 17 val.

Praėjusį savaitgalį prie prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ į pirmąją treniruotę rinkosi panevėžiečiai, kurie bendru šokiu gegužės 18 d. nuo 22 val. ketina palaikyti Donatą Montvydą.

Irina Šlimienė pirmąją šokančių panevėžiečių treniruotę įvertino teigiamai.

„Džiaugiuosi, kad susirinko tiek daug jaunimo. Pirmoji treniruotė, manau, tikrai pavyko – šokėjai greitai įsiminė šokį, tad tikiu, kad gegužės 18-ąją visai Lietuvai parodysime, kaip mes palaikome Donatą Montvydą“, – pasakojo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)