Naujojoje režisieriaus Scotto Hickso romantinėje dramoje Z.Efronas vaidina JAV jūrų pėstininką, kurį toli nuo namų išgelbėja nepažįstamos moters nuotrauka. Palaikęs netikėtą radinį savo sėkmės talismanu, vaikinas ryžtasi surasti nuotraukoje įamžintą moterį...

Jausminga istorija neabejotinai turi tokių momentų, kurie atims žadą žaviojo aktoriaus gerbėjoms, tačiau pats jis laidos „CBS Sunday Morning“ metu tvirtino nebenorintis savęs tapatinti su merginų numylėtiniu.

„Man sunku paaiškinti, koks tai jausmas būti visuotinio susižavėjimo objektu. Nemanau, kad turėčiau juo būti. Negaliu pakęsti, kad esu laikomas širdžių ėdiku, šis apibūdinimas mane persekioja, nors nemanau, kad esu jo nusipelnęs“, – sakė jis.

Ir nors Z.Efronas teigė gražuolių nesivaikantis, pramogų pasaulyje vis netyla gandai apie galimus jo romanus. Tarp pastarųjų – su dainininke Taylor Swift ir aktore Lily Collins.

Nori gaudyti „blogiukus“

Nepriekaištinga išvaizda, aktoriaus talentu ir puikiu balsu žiūrovus pakerėjęs Z.Efronas neseniai reklamuodamas filmą „Amžinai tavo“ gerbėjų džiaugsmui surengė interaktyvią klausimų - atsakymų popietę „Twitter“ tinkle. Vienam iš aktoriaus gerbėjų pasiteiravus, kaip jis mano atrodysiantis po 30-ies metų, Z.Efronas nustebino savo atsakymu.

„Greičiausiai būsiu labiau raukšlėtas. O jei rimtai – viliuosi atrodyti kaip Tomas Cruise‘as filmuose „Misija neįmanoma“. Norėčiau vaikytis blogiukus“, – šypsojosi jis.

Naujausiame filme „Amžinai tavo“ Z.Efrono mylimąją vaidina aktorė Taylor Schilling, juostoje taip pat pasirodo garsiosios Gwyneth Paltrow motina Blythe Danner. Jausmingą dramą Lietuvos kino mėgėjai jau gali išvysti šalies kino teatruose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją