Balsų pyragas buvo suraikytas taip: 50 procentų skirta portalo KLUBAS.lt lankytojams, 25 procentai – portalo paskyros „Facebook“ lankytojams ir dar 25 procentai – vertinimo komisijai. Ją sudarė modelių agentūros bendrasavininkas Ugnius Kiguolis, interneto projektų kūrėjas Radvilas Bubelis, kylanti humoro žvaigždė Justinas Jankevičius ir LNK stilistas Ruslanas Rybakovas.

Kaip ir buvo galima įtarti jau nuo pat finalinio balsavimo pradžios, portalo KLUBAS.lt skaitytojų simpatijos priklausė Jurgitai Jurkutei, kuri surinko 23,6 proc. balsų – beveik dvigubai daugiau nei artimiausia jos varžovė Ugnė Skonsmanaitė. Jurgita Jurkutė taip pat užėmė pirmąją vietą ir bendroje grožio ekspertų vertinimo lentelėje, gerokai aplenkusi antroje vietoje likusią Godą Alijevą. O štai „Facebook“ lankytojai daugiausia simpatijų skyrė Laurai Imbrasienei – J.Jurkutė liko antroje vietoje.

Susumavus visus balsus, paaiškėjo, kad gražiausia 2011 metų Lietuvos moterimi tapo Jurgita Jurkutė, taip dar kartą patvirtindama, jog žavioji žemaitė pelnytai 2007 metais buvo pripažinta gražiausia lietuvaite.

Antrąją vietą užėmė televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, kuri, suskaičiavus visų trijų kategorijų balsus, vos vos atsiliko nuo Jurgitos Jurkutės.

Ant trečiojo gražiausių šalies moterų rinkimų laiptelio užkopė aktorė Agnė Ditkovskytė.

Gražiausių šalies moterų rinkimų finalo dalyvių galutinė rikiuotė

1.Jurgita Jurkutė;
2.Ugnė Skonsmanaitė;
3.Agnė Ditkovskytė;
4.Goda Alijeva;
5.Julija Vežauskaitė;
6.Laura Imbrasienė;
7.Viktorija Kunauskaitė;
8.Gražina Baikštytė;
9.Rūta Mikelkevičiūtė;
10.Agnė Grudytė;
11.Daiva Anužytė;
12-13.Asta Valentaitė;
12-13.Karina Krysko-Skambinė;
14.Indrė Burlinskaitė;
15.Irūna Puzaraitė;
16-17.Beata Nicholson;
16-17.Gintarė Gurevičiūtė;
18.Aistė Stonytė-Budzinauskienė;
19.Vaiva Mainelytė;
20.Gintarė Valaitytė;
21.Monika Račiūnaitė;
22.Jurgita Tvarijonaitė.

Visas 110 Lietuvos gražiausių moterų reitingas bus paskelbtas portale KLUBAS.lt balandžio 28-ąją, šeštadienį.