Suvažiavusių žiūrovų, kaip ir dalyvių, buvo daugybė. Vien automobilių buvo daugiau kaip 200. Didžioji dalis susirinkusiųjų – 18-20 metų amžiaus. Atvykus kelių patruliams lenktynės baigėsi. Gan ilgai minia laukė, kol policija išvažiuos, tačiau, supratę, kad pareigūnai nepasitrauks, žiūrovai ir lenktynių dalyviai ėmė skirstytis. Keletas greičio mėgėjų, visgi, ryžosi išbandyti jėgas, todėl užfiksavus greičio parodymus jiems buvo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai. Apie 21.30 val. Jočionių gatvėje buvo likę tik apie 30 automobilių.

Priemonių metu dalyvavo 14 Kelių patrulių rinktinės pareigūnų, 8 automobiliai iš jų 3 – specialiomis spalvomis nedažyti ir policijos skiriamaisiais ženklais nežymėti policijos tarnybiniai automobiliai.
Užfiksuoti net 7 asmenys greitį viršiję daugiau kaip 50 km/val., 1 pavojingo vairavimo atvejis, 1 asmuo motociklą vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Surašyta 16 administracinio teisės pažeidimo protokolų, dar 163 vairuotojai bus išsviesti į Kelių policijos valdybą dėl greičio viršijimo, nes visus atvykstančius ir išvykstančius dalyvius į nelegalias lenktynes patruliai fiksavo automatinėmis greičio matavimo priemonėmis, neviešu būdu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)