Puikiai berniukų (iki 10 metų) turnyre žaidė Matas Narmontas, kuris surinko 8,5 taškų iš 11 galimų ir tarp 43 dalyvių iškovojo bronzos medalį. Planetos čempionu tapo Tamašas Fodoras, kuriam pirmąją vietą lėmė papildomi rodikliai. Beje, M.Narmontas vengrui, kuris taip pat surinko 8,5 taško, tarpusavio partiją pralaimėjo.

Dešimtmečių mergaičių turnyre šeštoji vieta atiteko Evelinai Šaulytei, kuri surinko 7,5 taško, o jos sesuo Gabrielė tarp dvylikamečių buvo keturiolikta (7 tšk.).

Likę Lietuvos atstovai tenkinosi kukliomis vietomis. Dvylikamečių turnyre Emilis Pileckis su 6 taškais liko 37-as; keturiolikmečių varžybose 49-ąją vietą užėmė Jelizaveta Potapova, o Kęstutis Labeckas (4 tšk.) tenkinosi 85-ąja pozicija.

Surinkusi 4,5 taško, Diana Ivoškaitė (iki 16 metų amžiaus) buvo 60-a, o Vytautas Vaznonis šioje amžiaus grupėje su 6 taškais užėmė - 43-iąją vietą.

Aštuoniolikmečių turnyre Vesta Kalvytė (5,5 tšk.) buvo 33-ia, o pustaškiu mažiau surinkęs Aleksandras Jegorovas tenkinosi 55-ąja vieta.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją