„Kreipiuosi į visus vilniečius ir ne tik. Gedimino prospekto rekonstrukcijos metu buvo išvežtos senos raudono granito ir juodojo bazalto plytelės. Vilnius nėra toks didelis miestas, todėl prašau geros valios žmonių informuoti apie pastebėtas privačias valdas, kuriose, galbūt, panaudotos būtent šios trinkelės ir informuoti mane. Anonimiškumą garantuojame“, - Vilniaus savivaldybės išplatintame pranešime cituojamas A. Zuokas.

Informaciją apie pastebėtą bazaltą savivaldybė prašo siųsti į mero elektroninio pašto dėžutę. Tiesa, premijos už radybas meras nesiūlo.

DELFI primena, jog, A. Zuoko pateiktais duomenimis, 5 tūkst. kvadratinių metrų senojo prospekto grindinio savivaldybė panaudojo grįsdama mokyklų ar bažnyčių kiemus, 1,2 tūkst. kvadratinių metrų saugoma savivaldybės. O kur dingo daugiau nei 9 tūkst. kvadratinių metrų trinkelių, nežinoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją