Visgi ji gali išgaruoti net ir erdvioje palėpėje, jei stoglangis (ar daugiau jų) bus įrengtas ties jūsų lovos viduriu: gali erzinti intensyvi šviesa rytais, tad jei lovai erdvės kitoje vietoje nėra, roletai bus būtini. Taip pat rinkitės kokybiškus langus, kad pro juos nekapsėtų vanduo.

Jei miegate jautriai, o jūsų stogas dengtas lengva medžiaga, pvz., metalo lakštais, lietuj lyjant jausitės lyg būdami koncerte. Vasarą palėpėje įšilus ar atšalus stogo dangai taip pat gali būti labai karšta ar šalta. Visa tai priklauso nuo stogo dangos, tad kad vasarą nereikėtų prakaituoti, o žiemą galuotis dėl didelių sąskaitų už šildymą, ekspertai rekomenduoja rinktis santykinai sunkios medžiagos stogo dangą, pvz., keramikinę, su atitinkamo storio mineralinės vilnos apšildymu.

Verta atminti ir tai, kad jei palėpėje visos sienos nuožulnios, čia gali netilpti standartiniai baldai, pvz., didesnė komoda ar spinta, - visa tai reikės gaminti pagal užsakymą, reiškia, reikės daugiau investicijų.

Įkvėpimui - kelios idėjos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)